MEDLEMSRESA – ÖSTERLEN

Vandrarklubben Lundsbrunn har varit på resa den 8-10 okt.

Efter att Roger plockat upp  vandrare från olika hemorter styrde han bussen mot Brantevik Österlen, där sällskapet bodde under helgen.

Dag 1 mötte guiden Jan som guidade under de 3 dagarna upp för att ta vandrarna till Hammar backar och Ale stenar, där man fick bevittna fantastiska vyer. Efter ca 5 kilometers vandring smakade middagen bra vid Kåseberga cafe och bistro.

Dag 2 började med vandring i Stenshuvuds nationalpark med restberget Stenshuvud som sträcker sig 97 möh. Leden följer kusten, en av Sveriges vackraste stränder med omväxlande natur och Kulturmiljöer med prästens badkar bland annat. vandringen var ca. 15 kilometer. Dagen avslutades med 3- rätters middag på hotell Svea.

Dag 3 gick mellan Skillinge och Sandhammaren ca 11 kilometer Kustvandring med mysiga ställen där man kunde hitta lä för att äta det medhavda lunchpaketet. Vid Sandhammarens fyr väntade bussen som tog sällskapet hem från en fantastisk helg.   

Kommentarer inaktiverade.