Vandringsresan till Ånnaboda

Vandrarklubben lundsbrunn har varit på sin årliga 3-dagarsvandring.
Fredagen den 17 maj åker 17 medlemmar till Ånnaboda vid Kilsbergen dit vandringen var förlagd i år.Vid Suttarboda blir det avstigning för att till fot ta sig till Ånnaboda. Man går genom skiftande natur till Björktjärn det blir stopp för fika sällskapet fortsätter i det vackra vädret till Falkaberdet med vacker utsikt över sjön där man fick se Storlom. Dagen avslutades med utsökt 3 -rätters middag.

Efter frukost Lördag morgon fortsätter vandrarna i solskenet från Blankhult.
Framme vid raststugan Skrikarboda smakade det bra med kaffe i sällskap av Göken. Sällskapet vandrar vidare genom skir grönska och ibland ganska krävande vandring,tills man kommer upp till Rusakulan med fantastisk utsikt,här kan man räkna till 21 kyrkor vid klart väder.
En Trädpiplärka visade upp sig medan lunchen avnjöts. Vandrarna går vidare, genom, skog, fornlämning och Trolldalen.

Gemensam middag med trubadur avslutade dagen. Söndagen började med tät dimma när man gav sig iväg på ännu en upplevelserik dag med sjön Göljan, Trollgryta, växter och fågelsång. Vid mål står Roger med bussen för hemfärd med nöjda vandrare

Kommentarer inaktiverade.