Kinnemilen vid statsnära lantgård, Råda

Söndagens Kinnemil en ”Fantastiskt fin vandring”
Vilken fin vandring, det här får ni upprepa!
Lovorden över leddragningen haglade från de 167 nöjda vandrarna.

Söndagens Kinnemil startade vid den stadsnära lantgården i Lidköping och gick först upp till utsikten vid Råda vy för att sedan följa de böljande gröna dalgångarna vid Lunnelid. När vandrarna kom tillbaka till den stadsnära lantgården så var caféet öppet och fanns möjlighet att titta på gårdens djur och avsluta vandringen med varmkorv eller fika i skuggan av äppelträden.

Svaret på veckans fråga var 1856. Då invigdes den första vattenpumpen vid torget i Lidköping som fick sitt vatten från Råda ås via en vattenledning av trästockar. Den glada vinnaren är redan informerad.

Kommentarer inaktiverade.