Kinnemilen i Järpås den 21 september

Söndagens Kinnemil var förlagd till Järpås. 114 personer i varierande åldrar deltog. Den yngsta deltagaren cyklade milen runt. Vi gissar att hennes ålder är ca 5-6 år. Bra gjort! Starten var vid Järpås idrottsplats. Man började med att gå över Backa, sedan passerade man Blåsut. Efter att man korsat väg 187 gick man ner mot Skogen. Där serverades saft och vatten. Vandringen fortsatte förbi Bergskrossen och Orreslätt in mot samhället. De som gick den kortare banan, gick genom samhället för att sedan sammanstråla med övriga vandrare vid motionsspåret, innan man kom i mål. Dagens fråga var hur många % av dagens vandrare som var kvinnor. Rätt svar var 61,4%. Fyra personer hade svarat 61% varför lotten fick avgöra. Vinnare blev Bertil Henningsson, som har en vinst att hämta vid nästa Kinnemil i Norra Härene. Grattis! / Ingela och Chatarina Sekund

Kommentarer inaktiverade.