Kinnemilen i Norra Härene den 23 september

Hur skulle det gå? Skulle det komma några vandrare? Efter det ihållande regnet många dagar i sträck vet ju alla hur skogar, vägar och marker ser ut.

Självklart kom det en massa vandrare, nästan 90 stycken! Solen hade faktiskt också lust att visa lite trots att det småregnade hela tiden. Vandrarna var dock ändå både glada och nöjda då de kom i mål. Ett flertal vandrare valde dock att gå den kortare vandringen på ca 5 kilometer.

Norra Härene består av mycket odlad mark men en del av vandringen gick också genom skogen. Under vandringen gick vi igenom flera gårdar och även förbi hembygdsgården som flera av vandrarna inte hade besökt tidigare. Det är ju detta som är så fantastiskt och roligt med våra vandringar! Vi får besöka platser och vandra på ställen där vi kanske aldrig tidigare varit eller senare kommer att besöka. Vi hoppas på att flera nya vandrare upptäcker glädjen med detta. Vi har ju också varje gång en vinnare som har svarat rätt på dagens fråga. Denna gången har vi glädjen att gratulera Inga Ljung som svarat Kärleksört på frågan. Hon vinner ett presentkort på 100 kr som hämtas i starten på nästa vandring som är förlagd till Källstorp den 30 september 2012. Välkomna nya som gamla vandrare!

Kommentarer inaktiverade.