Kinnemilen i Skara den 16 september

Söndagens Kinnemil gick av stapeln i Petersburgsområdet , Skara.  Höstens största  deltagarantal noterades då inte mindre än 122 vandrare deltog. Banläggare var Gunnel och Lennart Gustafsson. Denna gång fanns det två alternativ, en slinga på 10 km  och en kortversion på ca 5 km. Vädret var idealiskt för vandring  även om regnet hängde i luften. Terrängen varierade från  lättgångna stigar och asfaltvägar till stenig och kuperad skogsmark . De som gick den långa slingan bjöds på vätska efter halva sträckan. Där kunde man även svara på ”Dagens fråga”. Det gällde att uppge namnet på en växt som är ganska vanlig både som häck och enskild buske. Som ledning fanns en kvist av busken samt ett foto. Rätt svar var Aronia. Tjugofem personer hade rätt svar. I dragningen blev Peter Krook dagens vinnare. Han kan hämta sitt pris vid nästa Kinnemil som äger rum den 23 september med start  vid  N Härene kyrka./Henrik Lindkvist

Kommentarer inaktiverade.