Kinnemilen i Källby den 2 september


Vacker vy från Källby.

Söndagens Kinnemil, var förlagd till Källby med start vid Dafgårds parkering. Detta var första gången som vandringen startade i Källby. Det var därför roligt att så många som 111 kom, trots att det hängde tunga skyar på himmelen. Regnet lyste dock med sin frånvaro hela dagen och det var ett härlig promenadväder. Sträckan gick bl. a förbi Mellomkvarn, Nordskog, Sjöåsen, Strandvägen, badplatsen och båthamnen. Denna omväxlande vandring följde också Pilgrimsleden under en del av vägen, genom både skog, samhälle och småbåtshamn och var mycket uppskattad av deltagarna. Som brukligt fanns en fråga att besvara vid saftkontrollen. Rätt svar på dagens fråga var gul. Bland alla rätta svar drogs Lena Gustavsson som vinnare. Hon vann ett presentkort som finns att hämta på nästa promenad som är i Gössäter.

/Matti Larsson

Kommentarer inaktiverade.