Kinnemilen i Istrum den 26 augusti

Istrums skogar erbjöd en omväxlande vandring då den innehöll rejäla både uppför- och nedförs-backar. Under vandringen kunde den som ville och tog sig tid plocka kantareller. De flesta vandrade hela milen, men flera gick även den nya sträckningen på 5 km. I mål kom många nöjda och glada vandrare, som tyckte promenaden var omväxlande och att naturen var riktigt underbar.  Sammanlagt var det 105 stycken som gick vandringen. På frågan, hur långt är Sverige? Var svaret 1572 km så ett kryss var rätt. Den som drogs som vinnare av de rätta svaren var Solveig Holm. Grattis till dig.  Nästa vandring är i Källby. Starten är mellan 8.30 – 10.00.  Det är skyltat från nya rondellen i Källby. Välkomna både nya och gamla vandrare. /Helena Hermansson

Kommentarer inaktiverade.