Kinnemilen i Skara 15/4

Vädret såg inte ut att locka många deltagare till Kinnemilen då det var kallt och regnigt på morgonen. Lagom till starten klarnade vädret dock upp och solen tittade fram och hölls sig sedan framme ända tills siste deltagaren gått i mål. Vandringen var denna gång förlagd till omgivningarna runt Götala – alla götars tingsplats- strax utanför Skara. Där finns många fornlämningar bl.a. en domarring. Lennart och Gunnel Gustafsson hade i vanlig ordning ordnat en utmärkt vandring. Efter ungefär halva sträckan fanns en vätskekontroll där man kunde gissa på dagens fråga som denna gång löd : När byggdes Köpstaden? Rätt svar: 1989. Bland de som svarat rätt drogs Birgitta Andersson Lidköping som vinnare. Hon kan hämta ett presentkort vid nästa Kinnemil. Den startar vid Fläderblom. 136 deltagare.

Kommentarer inaktiverade.