Medlemsvandring Suru Bokskog 8 augusti.

Vandrarklubben Lundsbrunn startade höstens aktiviteter med en medlemsvandring den 8 augusti.

Vid Rasta i Götene slöt 65 medlemmar upp för att bege sig till Surö bokskog. Ett naturreservat ett par kilometer söder om  Sjötorp. Efter vandringen i den vackra bokskogen fortsatte man att gå på en lättvandrad led med tydliga stigar som till största delen gick utmed Vänern med många fina utsiktsplatser. Uppe vid Harnäs udde var det dags för det medhavda fikat innan Peter berättade lite om 2 fyrar och en gammal fyrvaktarbostad som finns där. Tillbaka till bilarna fanns det en  kortare eller en längre väg att gå. Det blev en fantastisk dag med perfekt vandrarväder.

Nu ser vi fram emot Kinnemilarna som börjar den 15 augusti i Lidköping vid stadsnära lantgård. 

Kommentarer inaktiverade.