Medlemsvandring Forentorp 15 mars

Efter vinteruppehållet slöt 75 vandrarsugna medlemmar från Vandrarklubben Lundsbrunn upp vid Coop i Skara för att samåka till Forentorpa ängar. Man följde leden genom de vackra lövhagarna med ståtliga Askar och Ekar samt kulturhistoria. Sällskapet samlades för lite uppvärmning under Lennart Gustavssons ledning. Vädret var inte det allra bästa, +4 grader, snålblåst men regnet höll sej borta det var ju skönt. Vi gick mot den gamla medeltida kvarnen som tros ha tillhört Gudhems kloster. Här vid kvarnen och den forsande bäcken passade fikat bra med underhållning av Bofinken och Gärdsmygens sång. En röd Glada visade upp sej och en Gröngöling hördes ropa bort i hagen. Efter en trevlig förmiddag vände vi hemåt, för att ses igen vid den första Kinnemilen den 22 Mars, start vid Norra Härene bygdegård.


Kommentarer inaktiverade.