Medlemsvandring på Hökensås den 16 juni

Vandrarklubben Lundsbrunn har varit ute på ännu en trevlig resa.
Söndagenden 16 juni träffades 18 personer vid Coop i Skara för att med buss ta sig till Hökensås där man vandrade på Västra Vätterleden genom ,tallskog med olika sorters lavar, blåbärsris.blommande Skvattram samt blyga Linneor.

Efter några kilometer blev det ett första stopp för kaffesugna vandrare. En hel del fåglar hördes bland annat Gökens koko och Storlommens ropande som även visade upp sig i en av de vackra sjöar där lunchen avnjöts.
Sällskapet fortsätter ner i dalar och upp på åsar. Vid de små vattendragen fladdrade blå jungfrusländor omkring.

Flertalet valde att gå 17 kilometer medan andra en kortare sträcka. Det blev en fin sommardag som avslutades med korvgrillning på öppen eld vid Caravan club camping

Kommentarer inaktiverade.