Kinnemilen i Larv den 2 April

Söndagen 2 april ordnade ”Vandrarklubben, Lundsbrunn” sin 3:je Kinnemilsvandring under 2017. Denna gång i Larvs socken och närmare bestämt i området mellan Valeberg och Sjötorp. En vandring består av 5 alt. 10 km vandring. Ingen tävlingsverksamhet i samband med vandringen och man kan stanna och fika och/eller pusta ut efter ”banan” närhelst man vill och känner för det, eller bara för att njuta av naturen. I samband med vandringen finns heller ingen tidspress, utan man går i den takt som passar ens egen individ och humör.

I dagens vandringen deltog 122 personer, vilket är en ökning med c:a 50 % jämfört med motsvarande vandring 2016. Kommentarerna från deltagarna var mycket positiv både vad beträffar vandringens sträckning, liksom kringarrangemangen.

I samband med vandringen finns en fråga, som denna gången handlade om när Vara konserthus invigdes. Rätta svar lämnades av Per Nilsson, Ledsjö, som kan hämta sitt pris vid nästkommande vandring. Rätt svar är September 2003.

Klubben vill passa på tillfället att tacka berörda markägare och andra fastighetsägare för lån av mark och utrymme för vandring och bilparkering!

Nästa Kinnemilsvandring arrangeras söndag 9 april, vid OK Klyftamostugan. Start sker mellan klockan 08.30 och 10.00.

Alla är hjärtligt välkomna till Vandrarklubben Lundsbrunns arrangemang!

 

Kommentarer inaktiverade.