Endagsvandring den 5 Juni

Det var tidig morgon Söndagen den 5 juni när 63 medlemmar från Vandrarklubben Lundsbrunn begav sej till Marstrand för att vandra. Solen sken från en klarblå himmel när sällskapet började att vandra på  Koön Där fanns det möjlighet att välja  bland olika längder på lederna. Utmed lederna fanns att beskåda både  växter och fladdrande Makaonfjärilar.  Man fick även se lämningar från kalla krigets dagar med bunkrar och skyttevärn. Många fantastiska utsiktsplatser fanns att sitta och fika på. Efter några timmar tog man färjan över till  Marstrandsön för att vandra runt och  bland annat gå igenom Nålsögat en passage mellan två branta klippblock, S:t Eriks park med grottor och Lotsutkiken som ligger 50 meter över havet. Några  passade på att ta ett dopp i det 19 gradiga havet. Klockan 16.00 var det dags för Hugo att guida oss runt på Karlstens  fästning som var mycket intressant Dagen avslutades med middag i riddarsalen på fästningen. Det var mycket nöjda vandrare som gick ombord på bussen som Roger lugnt och tryckt körde hem till respektive hemorter.

// Gullvi.

Kommentarer inaktiverade.