Kinnemilen vid Brunnsbo Biskopsgård den 1 Maj

Söndagens Kinnemil lockade 119 deltagare

Kinnemilen startade denna gång vid Brunnsbo Biskopsgård några kilometer öster om Skara centrum. På grund av skogsavverkningar och uppsatta stängsel kunde inte vandringslederna läggas helt på norra sidan av väg 49. Möjlighet fanns därför att gå 5, 7½ eller 10 km genom att banan även lades till viss del runt Brunnsbo Biskopsgård på den södra sidan av vägen.
En kylig och mulen morgon vid starten avslutades med en solig och varm målgång. Vandringen gick över Brunnsbo äng som var täckt av vitsippor .
Vid vätskekontrollen fans möjlighet att svara på dagens fråga som gällde hur många år barn, som  föddes samma år  som Skara Vårdcentral invigdes, skulle fylla i år. Rätt svar var 44år. Ca 15 deltagare hade svarat rätt.
Första dragna rätta svar tillhörde Ulla- Britt Larsson som har ett presentkort att hämta vid nästa vandring. Den äger rum i Råda med start i Lunnelid.

//Gullvi Johansson

 

Kommentarer inaktiverade.