Årsmötet 2016

Vandrarklubben Lundsbrunnhar haft årsmöte i Hangelösa bygdegård den 25 Februari. Ordförande Håkan Hermansson hälsade 53 medlemmar välkomna till mötet, vid sin sida hade han sekreterare Bo Hellqvist. Dagordningen var verksamhets och förvaltningsberättelser 2015 och budget och aktivitetsplan 2016.

Kvällen började med dragning av noteringskorten och utdelning av vinster. Ulla Dirfeldts  hederspris tilldelades  Helena och Håkan Hermansson för all tid och arbete de lägger ner på klubben.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar serverades kaffe, smörgås  och kaka. Därefter tog Kennet Lövgren med sällskapet med på ett hisnade äventyr där han med bilder berättade om när han besteg  ett av världens högst berg Aconcagua i Argentina 6962 meter över havet. Mötet avslutades

Med vänlig hälsning Gullvi

Kommentarer inaktiverade.