Kinnemilen Skara den 26 april

Väderutsikterna inför helgen var inte lockande vilket nog bidrog till att antalet vandrare stannade vid ett hundratal. Kinnemilen var denna gång förlagd norr om Skara tätort mellan Uddetorpsvägen och E20 med start vid planteringen. Det blev en bra vandring utan regn. På en mycket begränsad yta kunde banläggaren åstadkomma både fem och tiokilometers banor med stor variation i terrängtyp. När man passerade banans högsta punkt utdelades ett ”bergspris” i form av godis. Vid saft- och vattenkontrollen kunde den som önskade svara på dagens fråga. Det gällde att utifrån ett notblad lista ut vilken vårsång som efterfrågades. Det visade sig vara en lätt uppgiftför de flesta. Svaret var ” Alla fåglar kommit ren” och som vinnare drogs Elisabeth Palmén. Hon kan hämta sitt pris vid nästa vandring som äger rum i Husaby.
 

 

Kommentarer inaktiverade.