Kinnemilen i Vinninga den 7 oktober

Vandrarklubben Lundsbrunns sista vandring för den här säsongen var som brukligt förlagd med start vid klubbhuset i Vinninga.

I underbart höstväder med mycket sol vandrades det genom hagar, över marker och i skog. Den omväxlande vandringen med den höga och friska luften gjorde vandringen extra härlig. Det var 125 startande och i mål serverades det kaffe med smörgås. Dagens fråga: Var övervintrar tranorna?  Svar: De övervintrar på Iberiska halvön och nordvästra Afrika. Rätt svar kom från Britt-Marie Nordqvist. Grattis till dig.

För medlemmarna ordnas det nästa söndag den 14/10 en kulturvandring i Lugnås, då vi går ner i grottorna, där det förr höggs fram kvarnstenar.  På måndag kväll den 15/10 är det medlemskväll på Kinnekullegården med mat och kåseri av Claes Astin.

Kommentarer inaktiverade.