Medlemsvandring 12 augusti

Vi var 37 vandringssugna medlemmar som samlades vid Arenan i Lidköping på söndags morgonen. Tanken var att vi skulle vandra på Halleberg ut till predikstolen, men vädrets makter hade sett till att det var alldeles för vått att vandra där. Lennart Andersson förlade vandringen till Hunneberg med start vid älgmuseet. Flera av oss tyckte det var riktigt roligt att vandringarna kom igång igen och hade sett fram emot detta. Tanken var att vi skulle gå till Kolmilan vilket vi också gjorde, efter några extra kringelikrokar. Här var iallafall vädret med oss, varmt och soligt var det och den alltid efterlängtade fikapausen kunde inmundigas vid kolmilan. Under vandringen hittades både hallon, blåbär och kantareller.

Vägen tillbaka till älgmuseet blev både snabbare och kortare, men jag tror ingen var besviken för att vägen till kolmilan blev lite längre än beräknat. För vi var alla pratsugna och hade mycket att berätta om efter sommarens semestrar. Väl framme vid bilarna åkte var och en hem till sig.

/Helena & Håkan Hermansson

 

Kommentarer inaktiverade.