ANMÄLAN – EVG VANDRING 3-6 JUNI 2022

Det finns fortfarande platser till EVG vandringen, 3-6 juni 2022.

Skåne/Båstad står som värdar för EVG vandringen i år. För er som varit med vandrarklubben Lundsbrunn i Tyskland, Danmark eller den som vi själva hade 2016 i Hällekis vet hur trevligt vi haft det med goda vänner från olika länder och fina vandringar där man kan välja att gå, 7km, 14km, 21km eller 42 km.

Invigningen är på fredagen (som vi kommer vara med på) och då tänker Vandrarklubben Lundsbrunn att vi i bussen/bussarna stannar till på ett trevligt ställe för lite vandring och samkväm på vägen till Båstad (ev. Slottskogen/ängårdsbergen, Göteborg) men även likadant på måndagen då vi åker tillbaka hem stannar vi på ett fantastiskt ställe. (Måndagen är de flesta lediga då det är vår nationaldag).

Inkvartering sker på hotell i nära anslutning till starten.

Anmälan till EVG vandringen görs Helena och Håkan, 0510-53 50 87.

Kommentarer inaktiverade.