INTRESSEANMÄLAN – EVG VANDRING 3-6 JUNI 2022

Här kommer lite information om kommande EVG vandring, 3-6 juni 2022.

2022 kommer Skåne/Båstad stå som värdar för EVG vandringen. För er som varit med vandrarklubben Lundsbrunn i Tyskland, Danmark eller den som vi själva hade 2016 i Hällekis vet hur trevligt vi haft det med goda vänner från olika länder och fina vandringar där man kan välja att gå, 7km, 14km, 21km eller 42 km.

Invigningen är på fredagen (som vi kommer vara med på) och då tänker Vandrarklubben Lundsbrunn att vi i bussen/bussarna stannar till på ett trevligt ställe för lite vandring och samkväm på vägen till Båstad (ev. Slottskogen/ängårdsbergen, Göteborg) men även likadant på måndagen då vi åker tillbaka hem stannar vi på ett fantastiskt ställe. (Måndagen är de flesta lediga då det är vår nationaldag).

Nu är vår fråga: eftersom vi har blivit så många i föreningen, så undrar vi hur många som är intresserade att följa med på denna vandringsresa? Räcker en buss eller behövs det fler bussar?

Detta är ingen bindande anmälan utan en intresseanmälan för att kunna se hur stort intresset är. Vi önskar att ni som känner er intresserade och har planer på att följa med på denna EVG vandring gör en preliminär anmälan till e-mail ”vandring@vandrarklubben.se” med namn och telefonnummer på samtliga deltagare, alternativt ringa Helena och Håkan, 0510-53 50 87.

Hoppas på stor uppslutning, varmt välkomna med intresseanmälan.

Kommentarer inaktiverade.